Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Velkommen Ekskl. inkl. mva.
Låsbar oppslagstavle for utebruk med whiteboard

Låsbar oppslagstavle metall til utendørs bruk

Format: Plass til 4 x A4
kr 2,284.72 kr 3,046.29 -25%
Overall rating
4.5
11 Reviews
Vurdering
(4.5)
Veldig fin tavle. Men, som enkelte andre også påpeker: Låsene kan være litt vanskelige å åpne og magnetene virker litt svake.
Tavla er fin, men låsane er litt vanskelege å opne. Magnetane er for svake, handterer berre tynne ark som ikkje er laminerte.
Hei
Oppslagstavlen er satt opp på yttervegg mot gaten. Her annonserer vi samlingene vi har, i løpet av uken, på Frelsesarmeen. Tavlen er enkelt å bruke med magnetene til oppheng og det ser pent og ryddig ut. Så langt er vi godt fornøyd med selve tavlen men også fornøyd med ordrebehandlingen. Bestilte torsdag kveld og lørdag var det bare å kunne hente den på postbutikken. Kan godt anbefale dette videre til andre.
Raskt levert. Ser bra ut og som forventet.
Fint skap, men svampen har ikke magnet og det er ikke kant på hyllen nederst. Følgelig faller både tusjer og magneter ut når du åpner, hvis de lagres i skapet.
Informasjonstavle | Flott og rask service. Fine og praktiske tavler. Magnetene litt for svake, klarer ikke tykkere ark.
Rimelig og bra informasjonstavle! | Vi er veldig fornøyd med oppslagstavlene, enkle å sette opp, og de har nå stått ute i ganske hardt vær og derfor bevist at de er helt vanntette!
Perfekt! | Vi bruker oppslagstavla i havna for å informere gjester om campingplass, regler i havna, båtplasser osv. Helt enkelt å feste på veggen (skruer følger med) og papir med magneter. Lett å åpne og låse. Til oss bare perfekt.

Meny

Du må logge inn først

Logg inn