Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Populær Gatebukk med rund topp i hvit farge

Gatebukk med buet topp

Farge: Hvit - Format: 50 x 70 cm
kr 1,318.50 kr 1,465.00 -10%
Overall rating
4.7
12 Reviews
Vurdering
(4.7)
Gatebukk til frisørsalong buet i sort med logo. Kjempe fornøyd. Utrolig god service. Takk
Flott gatebukk til en god pris( beste jeg fant på kjøpstidspunktet). Dessuten veldig rask levering og superb kundeservice. Anbefales!
Dette ser veldig fint ut.Fornøyd med både service og kvalitet.Tusen takk.
Kjempefin!Takk for rask levering.
Gatebukk med buet topp | På vår gatebukk, så flasset all malingen av i buen. Vi har malt med tavlemaling og virker greit, gjenstår å se til vinteren. Ellers fungerer den greit.
Beste markedsføring til min klinikk | Etter å ha prøvd flere typer markedsføring merket jeg fort at gatebukken gav nye kunder.
Servicen på topp | Har bestillt varer her flere ganger nå , og er like fornøyd hver gang. Kjappt levert, serviceinnstillt og hjelper med det en måtte ønske. Jeg er storfornøyd :)
Meget servicevennlig og rask levering | Vi ønsket bestillingen vår av gatebukker levert så raskt som mulig. Skilt Display var meget hjelpsomme med å finne en rask og effektiv måte å levere på. Absolutt full service. Gatebukkene gjør nytten sin og synes der de skal synes.
Da er gatebukken vel fremme. | Det må jeg si var kjapt levert!Tusen takk for strålende service!Ønsker deg en riktig fin dag.
Kjempefin! | Hei,Da kom gatebukken i går ettermiddag. Kjempefin!Takk for rask levering.

Meny

Du må logge inn først

Logg inn