Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Velkommen Ekskl. inkl. mva.
Snapframe plakatramme med klikklister

Klikkramme Aluminium

Format: A4 - 21 x 29,7 cm
kr 150.66 kr 188.32 -20%
Overall rating
5
8 Reviews
Vurdering
(5)
Utrolig kvikt ekspedert og meget fornøyd med produktet
Meget god ramme til en fornuftig pris. Har kjøpt 10 stk. rammer i A2 størrelse og disse har virkelig svart til forventningene. Meget rask levering fra Skiltdisplay, vil absolutt anbefale å handle med dem.
Bestilte A0 ramme og utskrift av plakat.
Plakaten jeg bestilte la de inn i rammen før det ble sendt.
God service - Vil helt klart bestille her igjen.
Bestilte a2 ramme lett og fin virka som den kommer til å vare en del år . Lett og montere med skruer eller som jeg gjorde på glass med dobbeltsidig teip . Sitter som støpt
Fin ramme til ok pris.. bestilte A0, sikkert pakket, rask levering, enkel montering. Veldig fornøyd.
Bestilte 21 rammer i sølv. Fikk 11 i sort og 10 i sølv. Sendte tilbake de sorte og fikk 11 i sølv i retur.
Suverene rammer til suveren pris! | Som Haldens største aktør på kulturfronten er Brygga Kultursal Halden opptatt av å være synlige i bybildet på best mulig vis. Tradisjonell papirreklame har en stor og viktig funksjon fortsatt, og ved bruk av Skilt Displays rammer får vi profilert våre arrangementer på optimal måte. Glem skruer, glem forborring, glem verktøy. Rammene er svært enkle og raske å montere. Vi bruker dobbeltsidig tape på alle våre flater, og det sitter dønn fast. Og det tar bare noen sekunder å bytte ut plakatene. Rammene er solide, elegante, varige, og vi er svært fornøyde med hvor elegant det ser ut til enhver tid i vår foajé, og hos samarbeidspartnere. Disse rammene anbefales.
0

Meny

Du må logge inn først

Logg inn