Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Velkommen Ekskl. inkl. mva.
Solid og kraftig som tåler vær & vind. Synes den er finere i virkeligheten enn på bilde. God plass til å ha egne logo og tekst på toppen som er høye nok og dermed synlig. Bra pris og rask levering i tillegg !
Takk Skiltdisplay AS !
Fornøyd med produkt, levering og service
Meget god kvalitet på skinna. Opphengsmekanismen fungerer også meget tilfredsstillende. Arkene henger godt. Vi dro ei stripe med silikon bak lista for å unngå materialtretthet og svai over tid. Ikke sikkert det var nødvendig men skader ikke.
Click to zoom out
Jeg lette etter en bilderamme for et stort kart på 120cm i bredde. Bilderammer i den størrelsen ligger gjerne på 3000kr++. Dette er et godt alternativ for store bilder/plakater som enten tåler å ikke være innpakket i en ramme, eller ikke er av så stor verdi.
Veldig fin tavle. Men, som enkelte andre også påpeker: Låsene kan være litt vanskelige å åpne og magnetene virker litt svake.
Dårlige greier dette , gllidelås på bag gikk i stykker ved første forsøk og stativet låste seg etter sammenlegging og var umulig å få opp etter dette .
Bestilte A0 ramme og utskrift av plakat.
Plakaten jeg bestilte la de inn i rammen før det ble sendt.
God service - Vil helt klart bestille her igjen.
Bestilte a2 ramme lett og fin virka som den kommer til å vare en del år . Lett og montere med skruer eller som jeg gjorde på glass med dobbeltsidig teip . Sitter som støpt
Flott produkt. Har plast og magnet som holder alt på plass. Tåler nok litt regn.
Superrask levering!
Veldig fornøyd med produktet.
Flotte lister til oppheng av våre hustavler. Enkle og sette på og sitter godt. Veldig fornøyd. Kort leveringstid.
Tavla er fin, men låsane er litt vanskelege å opne. Magnetane er for svake, handterer berre tynne ark som ikkje er laminerte.
Brukes til å henge opp en poster fra kunst utstilling. Kjempe bra og stilig løsning sammelignet med innramming (veldig kostbart) eller tegnestift (billiger med ødelegger papiret og ser stygg ut!). Måtte brette over øvre kanten for å lage en dobbel tykkelse list slik at plakaten sitte seg godt i hengslet (den veier litt siden den er så store!).
Click to zoom out
Hei
Oppslagstavlen er satt opp på yttervegg mot gaten. Her annonserer vi samlingene vi har, i løpet av uken, på Frelsesarmeen. Tavlen er enkelt å bruke med magnetene til oppheng og det ser pent og ryddig ut. Så langt er vi godt fornøyd med selve tavlen men også fornøyd med ordrebehandlingen. Bestilte torsdag kveld og lørdag var det bare å kunne hente den på postbutikken. Kan godt anbefale dette videre til andre.
Helt topp stativ! Veldig enkelt å vende og bytte budskap. Står stødig uten å være for tungt.
Fin ramme til ok pris.. bestilte A0, sikkert pakket, rask levering, enkel montering. Veldig fornøyd.
Veldig førnøyd med lyskassen. Flott print med passende mengde gjennomlysning. Helt konge.
Click to zoom out

Meny

Du må logge inn først

Logg inn