Lyskilt med led teknologi

Utrolig kjekt å få en slik tilbakemelding i fra kunde, vi ble helt rørt!
Flott foto av en nydelig jente!

Hei, ønsker bare å gi dere en tilbakemelding på en ramme med LED, 50×70, som jeg fikk levert i dag. For 26 år siden tok jeg et bilde av min datter i en åker av Rapsplanter. Dette var før digitalkamera gjorde sitt inntåg, så filmen ble levert inn til fremkalling i en fotobutikk. Eieren ville da gjerne ha dette bildet utstilt i en lyskasse. Da han etter en tid ville bytte ut bilde,  så fikk jeg beholde det. Men lyskassa fulgte selvfølgelig ikke med. Nå er min datter 32 år, og hun ville gjerne ha dette bilde på veggen, og da var det jo bare å undersøke mulighetene for å få tak i en lysramme. Fant firmaet » Skiltdisplay » på nettet, og der bestilte jeg en LED-ramme. I moderne design.

Mottok rammen og var spent på hvordan resultatet ville bli. Rammen var satt sammen på en måte som gjorde det meget enkelt å sette bilde å plass. Og resultatet ble fantastisk. Dette blir garantert ikke min siste ordre fra Skiltdisplay.
Og så må jeg bare få legge til at jeg også hadde noen telefonsamtaler med firmaet, og ble hver gang møtt med hjelpsomme og hyggelige ansatte. Så tusen takk
Birger Andersen

Led-lys skilt

Led-lys skilt

Dette innlegget ble publisert i Blogginnlegg. Bokmerk permalenken.