Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Ekskl. inkl. mva.

Infotavle for innebruk

Magnetisk Info-tavle med transparent dør og lås


Flott info-tavle for innebruk som kan henges opp vertikalt eller horisontalt. Informasjonstavlen har plass til 6xA4 ark og leveres med låsbar dør som kan åpnes i 90 grader. Døren er laget i et materiale som kalles PET-G. Materialet er meget transparent, og høy styrke mot slag. Dybden på skapet er 35 mm, og gir derved mulighet til å henge opp gjenstander som f.eksempel mistede nøkler hansker m.m. etter behov.  Info-tavlen leveres med gratis magneter samt monterings-skruer til oppheng.

Informasjonstavle for innebruk er perfekt for butikker, kontorer, borettslag, kantiner, idrettslag, barnehager. Ja, faktisk alle organisasjoner som har behov for å formidle beskjeder og informasjon jevnlig. At denne informasjonen formidles fra et permanent sted gjør informasjonsflyten effektiv og forutsigbar. Vi anbefaler gjerne å plassere info-tavlen i inngangsparti, garderobe eller nær toalett og andre steder hvor de fleste passerer, og derved kan få med seg beskjeder og viktig informasjon.

Ved investere i et enkelt informasjons-system som denne informasjonstavlen får du et enkelt og funksjonelt system til å formidle hva som skjer, hvorfor det skjer og hvem det angår. Det er sunn fornuft satt i system.

NB! Skiltdisplay.no kan også levere oppslagstavlen med plass til 4xA4 og 9xA4 på forespørsel.

Infotavle - informasjonstavle - info-tavle - info.tavler  

kr 1,390.00 (ekskl. mva.)
Siste varer på lager 1 Artikkel
Referanse:
6002H
Relaterte produkter
Beskrivelse
6002H
Produktomtaler

Meny

Du må logge inn først

Logg inn