Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Velkommen Ekskl. inkl. mva.

Skreddersydd messestand i tekstil

Knalltøffe messeløsninger i tekstil. Skreddersydd løsninger


Aldri før har det vært så enkelt og så rimelig å få laget en funksjonell og tøff messestand som med dagens tekstilløsninger. Helt nye produksjons systemer gjør det mulig å trykke gnistrende bilder og grafikk i store formater til veldig lav pris.
skiltdisplay.no er stolt over å importere det nye messesystemet og designer gjerne en skreddersydd løsning i forhold til behov og budsjett. Bla deg gjerne gjennom bildefilene til venstre for inspirasjon, estimert prisområde, og idéer. Ta gjerne kontakt, så hjelper vi å sette sammen en løsning som passer akkurat ditt behov. 

Generelt om løsningen. Skreddersydd messestand er bygget opp av aluminiumsrammer og tekstiltrykk. Felles for alle løsningene er at du får mye for pengene. Systemet er lett og raskt å sette opp. Det er fleksibelt og de store trykkflatene gir maksimal synlighet. Skreddersydd messestand er et spennende alternativ for deg som ønsker en maksimal løsning til en gunstig pris. Ring eller mail oss med deres ønsker, så setter vi opp ett uforpliktende tilbud til dere.

Vårt tekstil trykk er brannhemmende, og er B1 sertifisert. Dette er en sertifisering som ofte er et krav i messehallene.

Les merShow less
Referanse:
100-Spes
Relaterte produkter
Beskrivelse
100-Spes
Produktomtaler

Meny

Du må logge inn først

Logg inn