Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Velkommen Ekskl. inkl. mva.

Kontor skilt med valgfritt budskap, 3 pk.

Multifunksjonelt kontor skilt finnes i 5 forskjellige formater

Flotte multifunksjonelle skilt som henger fint hver for seg, eller i kombinasjon av forskjellige formater. Dette er skilt som fungerer like fint i ett kontorbygg som på den moderne skolen. Med disse skiltene kan du skape ett helhetlig uttrykk på hele bedriften. Hva med f.eks. å fargekode avdelingene eller etasjene? Her er det først og fremst fantasier som setter begrensningene.

Kontor skiltene finnes i 5 forskjellige formater, og hvert format selges i 3 pk. Vi leverer skiltene med påført kvalitetsfolie av ditt eget budskap. Fil til trykk deles med oss via e-post eller f.eks. WeTransfer. Design mal ligger litt lengre nede på siden. Vi kan også være behjelpelig med design/original -arbeid. Se relaterte produkter til høyre. 

Kontor skilt med valgfritt budskap kan brukes både inne og ute. De ruster ikke, og blir ofte kalt sandwich skilt da de består av en hardplast kjerne med to hvite aluminiumsplater på utsiden. Skiltene leveres med 2-4 transparente limputer pr. skilt, som er ideelle til oppheng på slette underlag innendørs. Limputene gjør lite ut av seg, selv på en glassvegg. For montering utendørs, anbefaler vi å bruke multi tack dobbeltsidig tape. Det er også fullt mulig å skru skruer rett gjennom skiltet, eller bruke bygg-lim e.l.

Les merShow less
kr 749.00 (ekskl. mva.)
Format
  • 12,5 x 10 cm
  • 22,5 x 10 cm
  • 32,5 x 10 cm
  • 25,6 x 20 cm
  • 35,6 x 20 cm

Kvantumsrabatt

Antall Enhetsrabatt Du sparer
2 10% kr 149.80
3 25% kr 561.75
4 40% kr 1,198.40
På lager 18 Produkter
Referanse:
8024H
Relaterte produkter
Beskrivelse
8024H
Produktomtaler

Meny

Du må logge inn først

Logg inn