Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Velkommen Ekskl. inkl. mva.

Infotavle for innebruk

Magnetisk Info-tavle med transparent dør og lås


Flott info-tavle for innebruk som kan henges opp vertikalt eller horisontalt. Informasjonstavlen har plass til enten 4xA4 ark, eller 6xA4 ark, og leveres med låsbar dør som kan åpnes i 90 grader. Døren er laget i et materiale som kalles PET-G. Materialet er meget transparent, og høy styrke mot slag. Dybden på skapet er 35 mm, og gir derved mulighet til å henge opp gjenstander som f.eks. mistede nøkler hansker m.m. etter behov.  Info-tavlen leveres med gratis magneter samt monterings-skruer til oppheng.

Informasjonstavle for innebruk er perfekt for butikker, kontorer, borettslag, kantiner, idrettslag, barnehager. Ja, faktisk alle organisasjoner som har behov for å formidle beskjeder og informasjon jevnlig. At denne informasjonen formidles fra et permanent sted gjør informasjonsflyten effektiv og forutsigbar. Vi anbefaler gjerne å plassere info-tavlen i inngangsparti, garderobe eller nær toalett og andre steder hvor de fleste passerer, og derved kan få med seg beskjeder og viktig informasjon.

Ved investere i et enkelt informasjons-system som denne informasjonstavlen får du et enkelt og funksjonelt system til å formidle hva som skjer, hvorfor det skjer og hvem det angår. Det er sunn fornuft satt i system.

Infotavle - informasjonstavle - info-tavle - info.tavler  

Les merShow less
kr 1,287.30 (ekskl. mva.)
Format
  • Plass til 4 x A4
  • Plass til 6 x A4
På lager 5 Produkter
Referanse:
6003H
Relaterte produkter
Produktdetaljer

MAGNETISK
INFORTAVLE

.
MAGNETISK
INFOTAVLE
Total format i cm
(bredde x høyde)
MAGNETISK
INFOTAVLE
Synlig format i cm
(bredde x høyde)
MAGNETISK
INFOTAVLE
Vekt i kg
6 x A4 51,5 x 100,5 48,7 x 97,7 6,495
Les merShow less
Beskrivelse
6003H
Produktomtaler

Meny

Du må logge inn først

Logg inn