Store reviews

Din tilbamelding er sendt - Tusen takk!
Send oss din tilbakemelding om våre produkter og tjenester.
Skriv en omtale
123 4 5

Gyldige filformater: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Maks antall filer som kan lastes opp - 5
Gyldige filformater: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha
16 Kundene sier om oss -
0 1 2 3 4 (4,9/5)
Filtrer:
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sorter etter:

Grand Manilla Bar Sauda
Vi er kjempfornøyd med produktet og sørvisen vi fikk fra SkiltDisplay! De lagde et skreddersydd skilt til oss og kom med gode råd og veiledning under utarbeidelsen. Kvaliteten er meget bra og vi har fått et lysende pubskilt vi er stolte av og som folk liker :-)
Posted by 0 1 2 3 4 (5/5
Mar 6, 2019
Verifisert bestilling
Martin Gundersen, Brygga Kultursal Halden
Suverene rammer til suveren pris! Som Haldens største aktør på kulturfronten er Brygga Kultursal Halden opptatt av å være synlige i bybildet på best mulig vis. Tradisjonell papirreklame har en stor og viktig funksjon fortsatt, og ved bruk av Skilt Displays rammer får vi profilert våre arrangementer på optimal måte. Glem skruer, glem forborring, glem verktøy. Rammene er svært enkle og raske å montere. Vi bruker dobbeltsidig tape på alle våre flater, og det sitter dønn fast. Og det tar bare noen sekunder å bytte ut plakatene. Rammene er solide, elegante, varige, og vi er svært fornøyde med hvor elegant det ser ut til enhver tid i vår foajé, og hos samarbeidspartnere. Disse rammene anbefales.
Posted by 0 1 2 3 4 (5/5
Jan 25, 2019
Verifisert bestilling
Birger Andersen
Hei, ønsker bare å gi dere en tilbakemelding på en ramme med LED For 26 år siden tok jeg et bilde av min datter i en åker av Rapsplanter. Dette var før digitalkamera gjorde sitt inntåg, så filmen ble levert inn til fremkalling i en fotobutikk. Eieren ville da gjerne ha dette bildet utstilt i en lyskasse. Da han etter en tid ville bytte ut bilde, så fikk jeg beholde det. Men lyskassa fulgte selvfølgelig ikke med. Nå er min datter 32 år, og hun ville gjerne ha dette bilde på veggen, og da var det jo bare å undersøke mulighetene for å få tak i en lysramme. Fant firmaet \" Skiltdisplay \"" på nettet, og der bestilte jeg en LED-ramme. I moderne design. Mottok rammen og var spent på hvordan resultatet ville bli. Rammen var satt sammen på en måte som gjorde det meget enkelt å sette bilde å plass. Og resultatet ble fantastisk. Dette blir garantert ikke min siste ordre fra Skiltdisplay. Og så må jeg bare få legge til at jeg også hadde noen telefonsamtaler med firmaet, og ble hver gang møtt med hjelpsomme og hyggelige ansatte. Så tusen takk"
Posted by 0 1 2 3 4 (5/5
Jan 9, 2019
Ingrid Fulton, Davines Brand Manager
Kjempeflott ☺Takk skal dere ha ,) Vi har mottatt skiltene ☺ ❤
Posted by 0 1 2 3 4 (5/5
Aug 16, 2018
Maia Drachensteen, Owner & Managing Director HEVN
Da er gatebukken vel fremme. Det må jeg si var kjapt levert! Tusen takk for strålende service! Ønsker deg en riktig fin dag.
Posted by 0 1 2 3 4 (5/5
Aug 16, 2018
Verifisert bestilling
Topp
Sammenlign 0
Handlekurv 0