Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Ekskl. inkl. mva.

Elefantfot

Elefantfot fungerer som smart mini-stige


En elefantfot er et uunnværlig redskap på de fleste arbeidsplasser. Elefantfoten er en praktisk og sikker stige som får deg opp i høyden.
Elefantfoten hjelper deg til enkel og sikker tilgang til varer og redskaper som er plassert i hyller i høyden. En elefantfot kan brukes til å stå på når man skal sette opp varer, hente ned varer eller sortere varer som er høyt plassert.
En elefantfot kan også brukes til å sitte på, når de nederste hyllene skal rengjøres, eller når det er behov for å fylle opp med varer.

Elefantfoten har hjul under, som gjør den enkel å flytte på. Samtidig låses hjulene av vekten din når du trår på den, og du står stødig og godt.
Ved hjelp av en elefantfot kan du unngå arbeidsulykker, der ustabile stoler lett kan velte under medarbeiderne. I tillegg har overfalten på elefantfoten mønster, for ytterligere hjelp til å stå stødig.

En elefantfot er en liten investering, med stor effekt fra dag en. Den bedrer dine ansattes arbeidsstillinger og sikkerhet, og bidrar til økt trivsel, arbeidsglede og effektivitet på arbeidsplassen. 

Tilbud
kr 519.75 (inkl. mva) kr 577.50
Siste varer på lager 2 Produkter
Referanse:
8014-T
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse
8014-T
Teknisk info og design maler
Produktomtaler

Meny

Du må logge inn først

Logg inn