Personvernerklæring

I korte trekk:

Vi innhenter, oppbevarer og bruker personopplysninger fra deg som besøkende og kunde. I tilfeller hvor samtykke er nødvendig, gis du mulighet til å trekke samtykke. All informasjon sendes, oppbevares og behandles på en sikker måte, og utleveres ikke til tredjeparter, hvis dette ikke er nødvendig for drift av våre tjenester, eller om dette ikke er ansett som like sikkert som i våre interne systemer. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og har rett til sletting/retting av den data som ikke er nødvendig for oss for å overholde våre forpliktelser iht. gjeldende lovverk eller drift av våre tjenester.

Behandlingsansvarlig:

E-post: post@skiltdisplay.no
Telefon: 942 38 000
Skiltdisplay AS
Eidsvågveien 100
5101 Eidsvågneset
Org.nr: 995 938 413

Personvernombud:

E-post: post@skiltdisplay.no
Telefon: 942 38 000

Hva slags personopplysninger som behandles

Behandlingsansvarlig er forpliktet til å behandle personvernopplysninger av kunder og brukere på en forsvarlig måte. Her kan du lese om hvordan vi samler inn, benytter og beskytter informasjon til våre kunder og brukere i alle forretningsprosesser.Denne personvernerklæringen gjelder for alle tjenester som er tilgjengelig på nettsteder drevet av Behandlingsansvarlig.

Personopplysninger hentes inn når det er nødvendig for at vi skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt i henhold til lov og/eller avtale. Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på nettsiden eller er i kontakt med salg og support via e-post og chat, eller når du bruker våre tjenester.

Opplysninger vi behandler, kan blant annet omfatte: navn, adresse, e-post, telefonnummer. For enkelte av våre tjenester kan det være nødvendig å behandle andre typer personopplysninger. Dette vil i så fall fremgå av vilkårene for den enkelte tjeneste.

Innhenting av data fra tredjepart

Din data kan i visse tilfeller utfylles av informasjon fra tredjepart. Dette kan f.eks. være søk i offentlige register, slik som brreg.no eller offentlig tilgjengelig data fra telefonkatalogtjenester. Dersom annen data ønskes innhentet, vil det bli bedt spesifikt om samtykke for dette.

Bruk av personopplysninger

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Oppbevaring og sletting

Behandlingsansvarlig tar digital sikkerhet på alvor. Din informasjon lagres i vår nettbutikkplattform levert av KomplettNettbutikk.no, samt hos våre IT-leverandører som er nødvendig for å drive våre tjenester. All lagring er kontrollert av strenge sikkerhetsprosedyrer. All utveksling av personopplysninger sendes kryptert over SSL.

Vi sletter dine personopplysninger som ikke lenger er nødvendige ut fra det formål de er lagret for. Vi lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde vil du motta e-post og/eller sms, f.eks. relatert til ordrer du har lagt inn, sporingsnummer, glemt passord, informasjon om ditt kundeforhold, ol. Dette er definert som berettiget interesse og vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Utlevering av personopplysninger

Hvis det foreligger lovbestemt opplysningsplikt overfor offentlige myndigheter, vil de aktuelle personopplysningene bli overlevert i henhold til myndighetenes krav. Personopplysningene dine vil ikke under noen omstendighet blir overført uten at det er inngått nødvendige avtaler som sikrer at dine rettigheter ivaretas.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Behandlingsansvarlig bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonkapsler (cookies) for denne nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettsidene våre. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot våre brukere.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:

Google Analytics
Vi bruker denne informasjonen til å forstå hvordan besøkende opplever nettstedet og forbedre og videreutvikle nettbutikken vår.

Du kan hindre at opplysningene som registreres i cookiene (inkl. IP-adressen) overføres til og behandles av Google ved å laste ned og installere en plugin som du finner på denne lenken: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=no. Alternativt kan du klikke på denne lenken for å hindre at Google Analytics registrerer aktivitet på denne nettsiden i framtiden. Da legges det en opt-out cookie på computeren/enheten din. Hvis du sletter cookiene dine, må du klikke her på nytt.

Facebook Pixel
Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook. Les mer om annonser på Facebook og hvordan du selv kan justere dine personlige innstillinger på Facebook.

Google Adwords
Vi kjører annonse kampanjer gjennom Google sin plattform. Vi bruker informasjonskapsler slik at du kan få opp annonser basert på ditt besøksmønster. Du kan lese mer om det her: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=no

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

Merk at ingen personlige opplysninger deles, og det er mulig å reservere seg mot denne sporingen, se "Do Not Track" under. Dersom du ikke samtykker til lagring av disse informasjonskapslene, må du deaktivere funksjonen gjennom innstillingene i din nettleser.

Dersom du aktiverer Do Not Track-funksjonen i din nettleser, vil vi etter beste evne skru av all sporing av ditt besøk på våre sider. For mer informasjon om Do Not Track, se http://donottrack.us/

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til personvernombud med kontaktinformasjon øverst i denne erklæringen. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.